Bustur til Alrø og Odder lørdag den 25 maj 2019.

Vi skal se på naturskulpturer og skulpturer i naturen, indtage frokost i gammelromantiske                  omgivelser og slutte af med museumsbesøg i Odder.

Nærmere oplysninger om program, pris samt tilmelding kommer senere her på siden og bliver også              sendt på mail til medlemmer af foreningen.

##################################################################################################

Foredrag mandag d. 6 maj 2019 kl. 19.00 i Billund Centret.

"Dannebrog - 800 år"

Foredrag med Torben Kjersgaard Nielsen.

Foredraget holdes i samarbejde med folkeuniversitetet.

Entré kr. 60.00 som betales ved indgangen.

Kør "sammen" aftentur til glasværkstedet Yerst Glas, Silkeborg.

Her skal vi besøge glaskunstner og glaspuster Mikkel Yerst.

Nærmere information om turen følger senere her på siden og bliver også sendt på mail til foreningens          medlemmer.

Augustina

Foreningen afholder foredrag og arrangerer udflugter til museer og besøg hos kunstnere og kunsthåndværkere.

Mikkel Yerts Glas,

spiralvasen.