##################################################################################################

Foredrag mandag d. 6 maj 2019 kl. 19.00 i Billund Centret.

"Dannebrog - 800 år"

Foredrag med Torben Kjersgaard Nielsen.

Foredraget holdes i samarbejde med folkeuniversitetet.

Entré kr. 60.00 som betales ved indgangen.

Lørdag den 25 maj 2019

indbyder Billund Kunstforening til forårsbustur til Saksild og Århus.

Bussen kører fra Billund ( Billundskolens P-plads) kl. 9.00.

Vi skal først besøge Eva Keramik i Saksild.

Kl. 13.00 er der frokost hos Fru Møllers Mølleri.

Herefter skal vi besøge Museum Ovartaci i Århus.

Ankomst til Billund igen senest kl. 18.30.

Pris for hele herligheden er 400,00 kr. inkl. frokost + 1 drik - entréer - eftermiddagskaffe/kage.

Bindende tilmelding senest mandag den 13. maj 2019 på foreningens e-mail:   bk@billundkunstforening.dk

Indbetaling af skal ske på foreningens konto reg.nr.9712 konto 074179050

eller på MobilePay 77832. Husk at at angive afsender navn/navne.

Denne tur erstatter den i det trykte program annoncerede tur til Alrø og Odder.

Kør "sammen" aftentur til glasværkstedet Yerst Glas, Silkeborg.

Her skal vi besøge glaskunstner og glaspuster Mikkel Yerst.

Nærmere information om turen følger senere her på siden og bliver også sendt på mail til foreningens          medlemmer.

Augustina

Foreningen afholder foredrag og arrangerer udflugter til museer og besøg hos kunstnere og kunsthåndværkere.

Mikkel Yerts Glas,

spiralvasen.