Bliv medlem.

Kontingent:

Årskontingentet er 175 kr., som kan overføres til Kunstforeningens konto i Den Jyske Sparekasse reg.nr. 9712, konto-nr. 0741790505. via Netbank. Husk altid navn og adresse.

Kontingent kan også betales på generalforsamlingen, så kom i god tid.

Ved betaling inden 1. maj deltager man i lodtrækning om en kunstbog.

Medlemsfordele

Som medlem får man 10% rabat ved køb af kunst i forbindelse med foreningens udstillinger.

I sæsonprogrammet og på hjemmesiden får du information om alle

foreningens udstillinger og arrangementer.

Du kan få påmindelse om de forskellige arrangementer via email - tilmelding på bk@billundkunstforening.dk

Som medlem deltager man automatisk i bortlodning af kunstværker på den årlige generalforsamlingen, jfr. vedtægterne.

Du får indflydelse på foreningens aktiviteter via den årlige generalforsamling sidst i januar måned.

For hvert nyt medlem man skaffer, opnår man et ekstra lodtrækningsnummer til den førstkommende bortlodning.

Vedr. medlemsskab: Kontakt foreningen eller benyt indmeldelsesformular ved at klikke på dette link: indmeldelsesformular